Berglund-släkten på Röstånga camping


Helgen som var spenderades tillsammans med Berglund-släkten på Röstånga camping. Vi hade hyrt en massa stugor (1 familj i husvagn), och med tanke på att vi var över 30 stycken så ockuperade vi de flesta stugorna. Vi körde upp i fredags kväll och då gjorde vi oss hemmastadda i våra stugor (vår var ISKALL och några trodde att de hade hyrt en bastu, men efter på-/avstängning av element så lyckades vi få rätt temperatur!) och sen var det dags för middag. Trots regn och blåst kunde vi sitta ute under tak hela kvällen.
 
Lördagen började med en promenad runt en liten sjö, och sen hade vi "fri tid" haha. Efter lunch bjöds det på fika och sen hade vi 5-kamp (egentligen 7-kamp, för det tillkom 2 grenar). Sen blev det grillning på kvällen igen, och vi satt även då ute hela kvällen.
 
På söndagen skulle vi checka ut klockan 11, så då hann vi inte med så mycket mer än frukost och städning av stugan.
 
Promenad runt sjön. Helmer tyckte det var kul att bada.


5-kamp


Kasta stövel mellan benen. Stöveln skulle kastas mellan benen och sen framåt. Min åkte bakåt, och Daniels åkte rakt upp i luften och var typ 2 dm ifrån att träffa honom i huvudet haha.


Planering av kvällen, och mys på altanen.


Helmer tyckte om att mysa hos Daniel, han tyckte även att pappas mat såg god ut!


Daniel hoppade över bäcken, och jag fegade ur! Röstånga camping är en väldigt fin camping. Fin omgivning och fräscha stugor.


Dags att säga hejdå till släkten! Så Helmer och Daniel passade på att busa lite, och Helmer tog ett sista dopp i sjön innan hemfärden.


Vi gosade med/fångade (?) krokodilen innan vi körde.
 
Tack stora tjocka släkten för en härlig helg!
 
 

spotlightsen .


Igår målade vi "lådan" (brädorna under taket där spotlightsen sitter) på framsidan av huset, och så sattes även spotlightsen in. Det blev huuuuur bra som helst, vi är riktigt nöjda. Efter middagen åkte vi upp igen bara för att se hur det ser ut när det är mörkt ute. Det kändes riktigt mysigt och såg inbjudande ut.
 
RSS 2.0