födelsedagsbrunch .


Igår var det dags för det första firandet av min födelsedag (fyller ju år nästa lördag, och blir firande både den dagen och dagen efter). Jag hade bjudit hem tjejerna på födelsedagsbrunch klockan 11.00.
Jag bjöd på: bullar, lite olika pålägg, grönsaker, bacon, kokt ägg, kaviar, grekisk yoghurt, hallon, müsli, apelsin, ananas, ost, kex, juice och kaffe. Sen var det dags för våfflor med grädde och sylt, och till sist så bjöds det på vanilj/lime-pannacotta.
Tjejerna verkade nöjda (och mätta) och jag är supernöjd med dagen!
 
 
Och så fick jag som vanligt helt klockrena presenter, girlsen känner mig ;)
Av Malin och Johanna fick jag en duschcreme från Bodyshop som luktar satsumas och ett armband från Pilgrim. Lina och Frida gav mig ett armband, ett presentkort på en nagelbehandling och ett "presentkort" på en fika tillsammans med de två som ska utnyttjas i samband med att jag ska gå på nagelbehandlingen. Och av Lotten fick jag (också) ett armband, ett nagellack och två värmeljushållare.
Tusen tack mina fina flickor för de perfekta presenterna! Och tack för att ni ville komma och fira mig.
 
 
 

vardagsrummet är färdigputsat .


I fredags påbörjades som sagt putsningen av innerväggarna på nedervåningen. Alla väggar har fått ett första lager och vardagsrummet är färdigputsat (förutom fönstersmygarna). Sen ska de ju målas vita också.
 

fokus på badrummet .


Då var det dags för lite husuppdatering igen!
 
Det har varit ganska mycket fokus på badrummet den senaste tiden. Alla väggar utom en har putsats och igår tillkom en toalettstol och en provisorisk toalettdörr. Detta pga att vi nu har en hantverkare i huset som ska putsa alla våra innerväggar. Ska bli riktigt skönt när han är klar och vi kan måla väggarna.
 
Tadaaaa! :)
 
Nystädat!
 
På den vänstra bilden här ovanför så har vi vardagsrummet, och till höger ser ni 3 hål i väggen. Det största är till tvn, det som är bredvid är till teknik osv, och det minsta längst ner är hål till en högtalare.
Men Whiskey tyckte att det hålet kunde passa bra som hundlucka istället.
 
 

vår ytterdörr .


Det var längesen jag uppdaterade om huset (ungefär 1 månad faktiskt). Det har såklart gått framåt, men inga saker som syns speciellt mycket. Killarna har bland annat fixat med värme osv. Meeeen nu har det hänt grejer!
 
I förra veckan sattes våra nya stallfönster in i den gamla delen av huset och i början av veckan sattes dörren dit.


Igår sattes vår ytterdörr på plats! Det känns riktigt bra och det gör att huset ser mer färdigt ut.


Före, efter och med belysning.
 
Såg ni spöket på de två översta bilderna i det sista collaget!?!?
Kolla här annars:

Frida har fyllt 24 år .


Förra lördagen var det dags att fira att Frida har fyllt 24 år! Det bjöds in till tjejmiddag med massa god mat, dryck och efterrätt. Sen blev det lite spel, dans och bus innan vi satte oss i en taxi in till Hipp där vi dansade i några timmar.
 
 
Tusen tack för en härlig kväll!
 
 

RSS 2.0