vår blivande walk-in-closet .


I förrgår stod jag för första gången i vår blivande walk-in-closet, en härlig känsla kan jag meddela.
Längtar tills det ska fixas och inredas!
 
 
Hålen till spotlightsen har sågats ut i hall/kök/vardagsrum också, kommer bli riktigt bra.

gipsat tak .


Vardagsrum, kök och nästan hela hallen har nu gipsat tak.

Färdigputsat!


Färdigputsat!

födelsedagshelg .


Vilken helg jag har haft, en riktig födelsedagshelg!
I lördags var det ju den 3 november, så då var det dags för mig att fylla 24 år.
 
Fredagkvällen spenderade vi tillsammans med Malin, Jesper, Max och Malins bror Patrik. Jag jobbade till stängning, så Daniel kom och hämtade mig på jobbet och så körde vi ut till Furulund där det blev gyrostallrik/-sallad från en ny pizzeria i Kävlinge som fick bra betyg av oss alla.
 
Runt halv tolv-tiden körde vi hem, och när jag hade gjort mig redo för sängen och kom ut från badrummet så stod det röda rosor med ett kort mitt på soffbordet, och då hade klockan hunnit bli 00.02 så då fick jag mitt första grattis från Daniel! Jag ville vänta med att öppna "presenten" (kortet) så det fick följa med ner till sängen så att jag kunde öppna det direkt på morgonen när jag vaknade. Det var ett stort bidrag på 900 kr (hans "budget" hade tydligen varit 1000 kr, men han drog av för rosor och kort, så blev 900 kr istället hahahaha) till min och tjejernas kommande Ullareds-resa som jag blev jätteglad för.
 
Sedan hämtades jag av mina föräldrar och så körde vi och handlade inför kvällens middag. Födelsedagslunchen bestod av smörgåstårta (1 vanlig och 1 lchf-variant) som jag hade förberett på fredagen. Om ni inte visste det så är smörgåstårta typ det godaste jag vet!
 
På kvällen hade jag bjudit hem Emma och Peter på middag, så då bjöds det på flygande Jacob till huvudrätt och cheesecake till efterrätt. Det blev mycket snack och skratt och så spelade vi spel halva natten.
Jag fick en hel korg fylld med massa fina grejer av dom!
 
Söndag eftermiddag var det dags för kalas tillsammans med mina två mostrar, vi brukar fira tillsammans eftersom den ena fyller år samma dag som mig och den andra fyller år två dagar senare.
Vi åt en massa gott och jag fick en massa fina presenter.
 
Tack för alla presenter och gratulationer allihopa!
 

RSS 2.0