rivet .


Oj vad det var längesen jag uppdaterade här, speciellt om huset. Så här kommer lite bilder:

Det går framåt med innertaket, ungefär såhär ser det ut för tillfället. Vi har även börjat försöka bestämma var vi ska ha alla sjuttioelva miljoner inbyggda takspotlights vilket inte är det lättaste..
(Takfönstret uppe till höger är vårt framtida badrumsfönster).Taket på den gamla byggnaden som har fått så kvar är rivet, och gamla fönster har nu murats igen och det har gjorts hål för nya. Sen ska det upp nya takstolar och likadant tak som på resten av huset.

Linas 27e födelsedag .


I lördags var det dags för mig, Johanna, Malin (och Max såklart), Frida och Petra att fira Linas 27e födelsedag några dagar i efterskott. När vi kom blev vi bjudna på ett riktigt gott mousserande vin som vi smuttade på under tiden som Lina öppnade sina presenter. Sen var det dags för mat! Hon bjöd på en supergod gratäng med ris och sallad och till det serverades rosévin. Till efterrätt bjöds det på en hallon pannacotta/cheesecake som var gudomligt god (väntar på recept!!) och till det fick vi kaffe och Bailey´s. Efter mat och efterrätt spelade vi spel och sjöng! När jag åkte hem (min jobbhelg) så fortsatte tjejerna (utom Malin som hade åkt hem med Max tidigare) ut och dansade.

Tusen tusen tack för all god mat och dricka och för en jättetrevlig kväll/natt fina Lina! <3


RSS 2.0