Midsommarafton .


Midsommarafton började med jobb till14.15 sen bar det av ut till Björn och Martina där förberedelserna var i full gång när vi kom dit. Dagen och kvällen fortsatte med lekar, god mat och dryck, musik, spökrunda och avslutades med nattamaud.

Tack underbara Björn och Martina för en riktigt härlig midsommarafton!
Och tack alla ni andra fina vänner!

Bröllopsoutfit .


Såhär såg jag ut på lördagens bröllop:Klänning och skor: H&M
Blommor i håret: Lindex

Malin och Jesper gifte sig .


I lördags var det äntligen den stora dagen då Malin och Jesper gifte sig.
Dagen då ni två blev en.
Det var ett helt otroligt vackert och fantastiskt trevligt bröllop, och bruden och brudgummen var superfina.
Kan det bli bättre!?Världens största GRATTIS till er! <3
EN ÄLG .


I fredags när jag hade slutat var jag och Daniel hos Malin och Jeppe där det bjöds på grillat. Daniel hade varit på Bulltofta kött och köpt kött som killarna gjorde grillspett av. När de var klara såg det ut som att det skulle komma minst 4 personer till som skulle äta haha. Maten var suuuupergod!

Efter middagen så körde jag och Malin till Stävie kyrka där de ska gifta sig. Jag var lite nyfiken och ville se hur den såg ut. (Jeppe trodde att jag var en utsänd spion som skulle kolla hur det såg ut där, så att killarna skulle kunna komma och kidnappa honom till svensexa i lördags när de var där och träffade kantorn. Men jag var ju helt oskyldig, var ju bara nyfiken! Det var ju på söndagen som det var dags för svensexan!)
I alla fall, tillbaka till kyrkan. Där står vi och tittar ut över åkern, då ser vi en älg.. EN ÄLG! Riktigt ståtlig var den när den sprang där ute på åkern, ganska långt ifrån oss. Men helt plötsligt vänder den sig rakt mot oss och börjar springa! Då sprang vi också! Shit vad rädd jag var, och shit vad vi skrattade haha. Som tur var så stannade den när den hade kommit halvvägs mot oss. Men vilken upplevelse, det var tur att jag hade kameran med mig, annars hade killarna inte trott på oss när vi kom tillbaka haha.

När vi var tillbaka och hade lugnat ner oss bjöd Malin mig på supergoda LCHF-muffins med grädde och hallon som vi mumsade i oss. Tiger och Måns hjälpte till att äta upp grädden.

Innan kvällen var slut tvingades jag till att se den senaste SAW-filmen. Ni som känner mig vet att jag hatar såna filmer, men jag är ganska stolt att jag tittade!
RSS 2.0