God Jul på er!


God Jul på er!

Då har julafton både kommit och gått. Jag hade en fullspäckad dag fylld av god mat, trevligt sällskap, mys, bus, julklappar och spel. Först åkte jag, mamma och pappa till farmor och farfar på lite jullunch och avslutade med lite yatzy. Sen körde vi till min moster där vi tittade på Kalle Anka, jag passade på att få lite Lycka-mys under tiden hihi. Efter det körde jag till Furulund och Daniels släkt där det bjöds på supergod mat. Sen blev det dags för julklappsutdelning. När alla julklapparna var öppnade så körde jag och Daniel tillbaka till min moster där vi spelade julklappsspelet, och sen hade vi en liten julklappsutdelning till.

Låter som en stressig dag, men det var det verkligen inte. Den var en mysig dag som jag fick tillbringa med många av mina nära och kära.Vår jultomte gick tydligen i nian fick vi reda på när dom ville bjuda honom på snaps haha.


Daniel och Christian fick vars en tavla av mig.

Jag fick bland annat en glassmaskin av mina föräldrar och en Tassimo av Daniel.

gavlarna .


Nu har vi (och med vi menar jag Daniel och Christian haha) reglat upp gavlarna på ovanvåningen.
På ena hållet är där två sovrum med vars en altandörr ut på en liten balkong ovanpå carporten, och på andra hållet har vi vårt sovrum med ett fönster.Längst upp till vänster: vardagsrummet och gästrum/kontor på nedervåningen och vårt sovrum på ovanvåningen. Längst upp till höger: Carporten med två sovrum ovanpå+balkong. Längst ner till vänster: Vårt sovrum från utsidan. Walk-in-closet kommer hamna till vänster in i det gamla huset. Längst ner till höger: Samma som förra bilden, fast bilden är tagen från andra hållet.

en vas .


När jag fyllde år så önskade jag mig en vas av Christian.. Och då hade jag ju tänkt mig typ en vanlig glasvas som man kan ha blommor i på bordet, nej då kommer han ju med en enorm vas haha. Men den är sååå fin!
När jag fick den så var där en orkidé i den, men den blommar inte längre, så jag fyndade plastrosor för 10 kr styck på Coop som jag satte i vasen. Och så julpimpade jag den lite med ett litet band. Helnöjd!Här får ni ju även se en liten glimt av vårt (mina föräldrars) nya kök som är superfint!

Alla takstolar .


Alla takstolar är på plats!
Nu är det lite småpill och fix innan vi kan få på själva taket.
När man står "i huset" så känns det verkligen som ett hus nu.Tänk vad mycket som har hänt på ett halvår..

(Finare väder i december än i juni ser det ut som, tur att jag var ute och fotade i morse.
I detta ögonblick är det halv storm och regn.)

1 december .


1 december och jag har handlat julklappar, packat in julklappar och bakat både lussekatter och pepparkakor. LCHF! Och lyssnat på julmusik!

Lussekatterna blev lite torra, men det var nog för att jag hade dom inne lite för länge (ville få lite mer färg på dom). Pepparkakorna blev inte alls bra så dom åkte i soporna haha. Har ett annat recept som jag ska testa..
Jag hann även med att "pyssla" lite, satte i en plastgran i en zinkkruka som jag köpte i Ullared.


RSS 2.0