traktorn .


Nästan precis hemkommen från ett snabbt inplanerat gympapass. Malin skickade sms till mig typ en timme innan det började. Det var riktigt roligt. Ledaren hade bastkjol, hawaiiskjorta, blommor runt halsen och peruk med rastaflätor.

Här kommer några bilder från igår när jag var och hälsade på min älskling som var och plöjde med den fina nymålade traktorn!


ett nyttigt liv .


Idag har jag fått mitt schema tillochmed vecka 29. Är riktigt nöjd med schemat!

I lördags var vi hemma hos Ola och Johanna och då bestämdes det att vi ska starta ett nyttigt liv (vi startade igår). Även om detta bara är andra dagen så känns det riktigt bra och jag känner mig riktigt taggad. Får hoppas på att det händer något med vikten också... Ni får hålla tummarna :)

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med bilen så att jag kan köra upp till Roslöv och hälsa på Daniel som håller på med bonde-fasoner... :P


Helguppdatering .


Helguppdatering!

FREDAG:

I fredags blev det älskade Jensen's med fina vänner (Bagarn, Lina och min älskling såklart!). Efter middagen körde vi ut till Bo01 och tog en promenad i mörkret, sen blev det film hos Lina. Jag somnade dock typ direkt haha, som tur var så var filmen tydligen inte bra ändå hehe. Tack för en mysig kväll!Lördag:

I lördags fyllde fina Jessica år, och det firades såklart med god mat och dricka.

Jula .


Har fått klagomål från många att jag har varit dålig på att blogga den sista tiden.. Och det håller jag med om hehe.

Sen sist har jag börjat på Jula, varit i Skara på lite introduktion/utildning, varit på praktik på Jula i Hyllinge och så har vi börjat bygga upp butiken här i Lund. Riktigt roligt! Kommer ha riktigt härliga arbetskamrater, vi har bara känt varandra i lite mer än en vecka, men det känns som mycket längre!

Ikväll blir det Jensen's med älsklingen, Lina och Bagarn!

Måste bara berätta vad som hände igår kväll när jag skulle gå och lägga mig!
Jag öppnade dörren in till sovrummet, och på sängen sitter där en enorm humla. En humla! På sängen!
Kan säga att jag var lite nervös när jag skulle sova, varje gång det kliade eller kittlade lite så trodde jag att där var en humla till...


påskhelg .


Ojojoj. Det har verkligen varit en fullspäckad påskhelg
I fredags var först Daniels mormor och morfar på "lunch" i Odarslöv, sen blev det ett spontanbesök i Helsingborg hos Sebbe och Emelie där det bjöds på tacos. I lördags (igår alltså) så jobbade jag först och sen var det dags för påskmiddag i Hjärup hos min moster och hennes man. Och idag jobbade jag min allra sista dag på Bauhaus... Sorgligt men sant! Men jag är ju som tur är på väg mot nya äventyr om börjar redan på tisdag! :) Och efter jobbet var det dags för den årliga påskbowlingen med släkten!

Kommer lite bilder när det finns tid.

Imorgon är det äntligen dags för GeKås med girlsen! Som jag har längtat!!!!!
Jag har tillochmed skrivit en liten inköpslista för att inte glömma något viktigt.

Nu är det dags för sängen så att jag orkar upp vid 6-tiden imorgon bitti.
Klockan 7 bär det av mot Ullared från Furulund!


RSS 2.0