Lycka.


Igår blev det en lugn kväll. Först åt jag och Daniel hemma hos mig och sen tittade jag på Idol och han fixade med sin dator. Jag gick och la mig typ 10 haha. Blev ingen utgång med Lina, vi ska ta det när fler kan hänga med, lite roligare då!

Idag har jag och mammsen varit på Nova, jag köpte ett par strumpbyxor att ha på dopen i morgon. Och så åt vi där också, gott!

Presenten till Lycka är inpackad och klar. Har även gjort 2 kort. Ett från mig och Daniel och ett från mina päron och några andra i släkten. Blev mest nöjd med det från dom andra hehe. La dock inte ner så mycket tid på kortet från mig och D eftersom själva presenten känns ganska mycket viktigare.Från dom andra:Från mig och Daniel:


För tillfället håller jag på och färgar mammas hår. Får väl se hur det går, har bara färgat Emmas hår en gång innan. Och så fick hon en mörk fläck på sitt blonda hår haha. Men detta blir nog bra. Ska snart sköljas ur.

Sen ska jag köra till Media Markt och köpa någon cd-grejsimoj till hans dator.  Ikväll blir det mys med vännerna hos Daniel!

Nu ska mammas hår sköljas ur!!!

Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0