dröm.


Tittar på mitt älskade Grey's Anatomy nu!
Jag kunde inte somna igår kväll för min kära pojkvän låg och snarkade mig i örat och vägrade lägga sig på sidan.. Jag var väldigt nära på att gå ner och lägga mig i soffan kan jag säga! Men till slut avtog snarkandet lite.

Jag har haft sjuka drömmar nu på morgonen.. Jag vaknar lite efter kl. 6 när Daniel går upp, sen somnar jag ju om igen. Drömde en dröm där jag grät sjuukt mycket, fast det var nog en blandning mellan att jag var ledsen, rädd och rörd. Men men, i alla fall. Min andra dröm var helt knäpp..

Det började med att jag, Daniel, min familj, några från min släkt och några kompisar och deras föräldrar var på stranden i Lomma en solig sommardag. Helt plötsligt kom det en massa delfiner en bit ut som hoppade och lekte med några barn som badade. Eftersom något konstigt hade hänt med min kamera så kunde jag bara ta en enda bild.. Men iaf, efter en stund så fanns det massa sälar på piren i Lomma som visade upp sig. Efter det så gick jag och någons pappa tror jag det var in i någon restaurang eller något sånt där för att köpa lite dricka eller nåt, då ser vi bara en stooooooor skugga som lägger sig över typ hela stranden och vattnet, då har det kommit en enorm val som tänker slå med sin stjärtfena. När den gör det så blir det som en stor tsunami och vi får springa allt vi kan in i skogen. Allt blir kaos och vi blir av med alla vi känner. Jag letar efter min mobil för att kunna ringa till Daniel, det enda som finns kvar av min telefon är en blöt tom toarulle (!!!) Men jag lyckas på något sätt ringa honom med den hahahaha. Och till slut hittar vi varandra igen, och sen vaknar jag!

Ja, man kan ju undra vad jag har för fantasi hahahaha.

Idag står detta på schemat:
Plocka undan lite
Byta lakan
Handla mat
Handla en julklapp till pappa

Det är säkert något mer jag ska göra, men kommer inte på det nu..
Sandra


 


Kommentarer
Postat av: LINA

Ja då hänger man inte med fast ellan e som sagt ett undantag ler Iallafall är det kul att människor som Linda verkligen följer våra konversationer =0) Undra om d e många som gör det? Hahahahahaha!

2008-12-11 @ 12:47:11
URL: http://arnebollar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0