clementiner.


Nu är min älskling här hos mig hihi. Han kom hit lite innan 8 för att hinna se Bonde söker fru med mig. Det gick ju vilt till hos grabbsen idag haha. Nu tittar vi på Efterlyst (jag vet att det är Grey's Anatomy på tv just nu, men jag fick spela in det för att Daniel inte ville se det, så nu vet jag vad jag ska göra i morgon bitti).

Daniel var så snäll och körde inom Willys på vägen hit och köpte en hel påse med clementiner till sin älskade flickvän. Jag var så sjuukt sugen på det!

Fick precis reda på att Daniel läser vissa bloggar ibland.. Men inte MIN blogg! Hallå!? Ska han läsa någon blogg så ska det väl vara min? Hans försvar var: Men jag vet ju redan vad du gör om dagarna! HA! Nästa gång han frågar vad jag har gjort på dagen så kommer jag hänvisa till bloggen hahaha.

Nu har jag kommit på en julklapp till pappsen, så det får jag köpa någon gång nästa vecka tror jag.
Sandra


 


Kommentarer
Postat av: LINA

Hoppas fan han läser MIN =) Hahahahaha ja men ibland funderar jag på att säga så när A frågar var jag gjort under dagen "men läs bloggen" men har kommit på det är lite väl too much hahahaha men hade varit kul! Pussss

2008-12-10 @ 21:34:54
URL: http://arnebollar.blogg.se/
Postat av: LINA

Jag älskar huv vi kommunicerar via våra bloggar ;-)

2008-12-10 @ 21:37:02
URL: http://arnebollar.blogg.se/
Postat av: LINA

Jag vet en som följer vår konversation iaf (Linda i min klass haha)! :-) fast hon har klagat nu att hon inte orkar klicka först på min sida och sen på din för att se vad jag svarar och sen tillbaka på min för att se vad du skrev osv ! hahahah!

2008-12-10 @ 21:52:16
URL: http://arnebollar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0