Oasis of the Seas, söndag 16 januari - dag 3


På söndag morgon anlände vi till Nassau, Bahamas huvudstad. Det låg 3 andra kryssningsfartyg i hamnen samtidigt som oss. Vi tog en taxi ut till ett ställe som heter Atlantis Paradise Island där de hade massa fiskar, hajar och rockor. Sedan gick vi hela vägen tillbaka in till staden där vi gick och tittade lite innan vi gick på båten igen och åt pizzaslice på Sorrento's.

Sedan la vi oss vid poolen, men det var lite molnigt och blåsigt så jag och Daniel tog en liten runda på båten. Daniel gick och var sugen på nachos, och helt plötsligt hittade vi en bufférestaurang vid poolen som hette Wipeout där de hade just nachos. Så vi satt där en stund och sen gick vi bak till aktern och tittade och sen gick vi ner till Rising Tide Bar som är en bar som rör sig mellan tre däck, fast den stannar bara på två. Vi gick på nere på Royal Promenade och sen åkte den upp till Central Park och sen ner igen. Ganska häftigt faktiskt!

Sedan var det dags att göra sig iordning. Det var Formal night, vilket innebär att man skulle vara uppklädd. Killarna i kostym/smoking och tjejerna i fina klänningar. Vår kapten höll ett litet tal för oss och sen gick vi ner till restaurangen och åt 3 rätters middag. Efter middagen var det dags att gå på musikal: Hairspray. Den var riktigt bra, och de som var med var riktigt duktiga både på att sjunga och dansa.

Kommentarer
Postat av: J.

Åh, jag älskar Atlantis, ett helt underbart ställe!

2011-12-08 @ 21:41:01
URL: http://www.karibienkryssningar.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0