Oasis of the Seas, lördag 15 januari - dag 2


Vi skulle bli hämtade av en transferbuss som skulle ta oss till hamnen, men innan dess åt vi frukost och sen gick vi ut och solade lite vid poolen. Mellan 11.45-12.00 skulle bussen komma, men den kom inte förrän efter klockan ett tror jag. Men men, till slut var vi på väg till vårt enorma kryssningsfartyg Oasis of the Seas. Det var en jättesmidig incheckning där vi fick våra Seapass som vi under hela veckan använde som nyckel till rummet och som kreditkort till att betala allt på båten. Det användes alltså inga kontanter alls på båten.

Vi gick runt och kollade läget och sen åt vi buffé på Windjammer Marketplace där dom hade hur mycket mat som helst. Vid 4-tiden var det dags för Guest Assembly Drill (alltså en övning hur man ska göra vid nödsituationer). Efter det så avgick båten från hamnen. Jag tror att det var 7 stycken kryssningsfartyg som skulle iväg ungefär samtidigt, så det var riktigt häftigt att se alla dessa stora båtar.

Sen gick vi till rummen och packade upp och gjorde oss iordning. Innan vi skulle gå och äta middag så knackade vår Stateroom Attendant (städare) på och pratade lite. Riktigt härlig kille. Alltid jätteglad och rolig.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0